fbpx

Over In Wassenaar

In Wassenaar in De Wassenaarse Krant
Neem contact op

Hoi en welkom op In Wassenaar! Leuk dat je hier terecht bent gekomen. Mijn naam is Laura Lolkema. Ik ben opgegroeid in Wassenaar en heb hier het grootste deel van mijn leven gewoond. Ik ken de meeste plekjes en voel me erg thuis in dit dorp aan de kust in Zuid-Holland.

Wassenaar heeft veel te bieden

Voor de meeste mensen buiten Wassenaar is het dorp vooral bekend vanwege de mooie villa’s, de koninklijke familie en Duinrell. Maar Wassenaar heeft veel meer dan dat.

We hebben natuurlijk het strand de Wassenaarse Slag, de duinen en prachtige natuurgebieden zoals de Horsten en Meijendel. Er is een mooie winkelstraat, de Langstraat, met een diversiteit aan winkels. Er zijn goede en gezellige restaurants en lunchrooms, mooie architectuur en markante dorpsgenoten. Al dit moois deel ik op In Wassenaar, zodat iedereen hiervan kan genieten.

Samenwerken

In Wassenaar is een website voor en door Wassenaarders. Weet je een leuke hotspot, een must see evenement of wil je een samenwerking aangaan met In Wassenaar? Neem dan contact met mij op!

Volg In Wassenaar op social media

Over In Wassenaar

Wassenaar is een mooi dorp aan de kust in Zuid Holland. Door de mooie villa’s bekend bij menig Nederlander. Maar Wassenaar heeft veel meer dan dat. Er is een mooie winkelstraat met een diversiteit aan winkels. Er zijn goede en gezellige eetgelegenheden, mooie architectuur, prachtige natuur en markante dorpsgenoten. Dit alles vind je terug op deze website.

Contact

info@inwassenaar.com

© 2015-2021 InWassenaar, alle rechten voorbehouden